logo2

     Am creat acest blog din dorința de a vă încuraja și de a vă ajuta să vă dezvoltați creativitatea, așadar eliminați orice barieră și nu vă fie frică de necunoscut. Cu toții avem creativitate, este un drept dobândit de fiecare dintre noi la naștere, iar cu ajutorul nostru, al echipei ForHobby, pas cu pas vă veți forma noi deprinderi și veți descoperi, veți înțelege și veți pune în aplicare diferite tehnici artistice.

     Prin intermediul postărilor noastre veți putea cunoaște produsele de care aveți nevoie pentru fiecare tehnică în parte, produse pe care le găsiți pe stoc atât în magazinul Creativ Hobby Shop, cât și pe www.forhobby.ro și pe care le puteți achiziționa în cel mai scurt timp cu putință. Totodată vă vom dezvălui tainele pe care și noi la rândul nostru le-am descoperit prin munca depusă pentru a dărui finalitate, viață și întrebuințare poate unei bucăți de lemn, sau unei sticle de plastic reciclată.

     Vă vom da idei, vă vom face mărturisiri interesante menite să vă trezească interesul, reușind în acest fel să îmbinăm procesul creativ cu cel psihodinamic. Împreună vom găsi metode de stimulare creativă, încurajând astfel pe toată lumea să înceapă să experimenteze tehnicile prezentate de către noi. Nu vă mai irosiți timpul liber, folosiți-l în favoarea dumneavoastră și a dezvoltării personale!

Pe data viitoare,

HobBye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s